Om

MALIN

Dansen har funnits med mig i många olika former sen jag var barn. Det har bl.a. varit fridans i Berlin, afrodans i Senegal, Gambia och Guinea Conakry och skapande dans i Stockholm. Jag har dansat själv, i dansgrupper med andra och jag har undervisat i olika former sen 20 år tillbaka. Min danspedagogutbildning har jag fått på Stockholms Musikpedagogiska Institut.

 

Efter avslutad grundskollärarutbildning har jag arbetat med barn i 15 år som klasslärare. Det har varit roliga och lärorika år. Med barn blir det aldrig tråkigt och man lär sig saker hela tiden!

 

Meditation har varit en viktig bit i mitt liv under många många år och när jag hittade yogan så passade plötsligt pusselbitarna så bra ihop. Jag är certifierad ISHTA-yogalärare samt certifierad av Yoga Alliance; E-Ryt 500. Fullärd blir jag aldrig och jag älskar att studera vidare.

 

Yoga och meditation är det som får mig att vakna glad och somna nöjd. Det ger mig en tydlighet och en riktning i livet och påminner mig om och om igen om vad som verkligen betyder något.

 

Min bas är yogastudion som jag driver i Vaxholm, yogaverksamheten i Steninge och samarbetet med min kollega Annaf Åhlgren men utöver det håller jag många kurser, utbildningar och retreats även i andra sammanhang.

Yoga och dans med bas i Vaxholm - Malin Svanholm - Happydancing.se © 2014