LightYoga

RETREATS & WORKSHOPS

Tillsammans med min underbara vän och yogakollega Annaf håller jag i små och stora äventyr. Vi verkar tillsammans under konceptet Light Yoga. På våra retreats, resor och workshops arbetar vi både fysiskt dynamiskt och innerligt andligt och vi tar med dig på en resa som förhoppningsvis skakar om lite grand och lämnar dig med ny energi och ett leende inombords.

 

Sen flerar år tillbaka gör vi yogaresor tillsammans till Bali, Indien och Costa Rica. Resorna brukar bli magiska äventyr som berikar både själsligt och fysiskt, genom yogapraktiken, meditationer och inte minst alla möten. Vi reser alltid till små, personliga ställen med vackra miljöer och där vi blir väl omhändertagna på alla sätt.

 

Andra återkommande händelser är vårt årliga San Kalpa-retreat i januari då vi sätter en intention för det kommande året, kvällar med Fullmåneyoga och retreatet i skiftet mellan sommar och höst då vi sparar ner sommarens värme och energi.

 

Annaf och jag håller också en fördjupningsutbildning i yoga för alla som vill dyka lite djupare i sin egen praktik eller kanske ås småningom vill börja undervisa själva.

 

Varmt välkommen att vara med och leka med oss! :)

 

 

Yoga och dans med bas i Vaxholm - Malin Svanholm - Happydancing.se © 2014