Hathayoga

HATHAYOGA

torsdagar kl 19.00-20.15 i Yogahuset på Steninge Vandrarhem

med Suzana Gisselman

Dynamisk yoga för styrka, balans och smidighet!

 

I hatha yogan möter du såväl liggande som stående och sittande positioner och både dynamiska och mer stillsamma rörelser. Andningen är en viktig del av yogan och du får lära dig hur andningen kan hjälpa dig att hitta ett inre fokus.

 

Yogaläraren Suzana Gisselman kommer guida dig in i yogans sköna värld. Positionerna varieras utifrån vars och ens behov och du kan vara med oavsett yogavana.

 

10 tillfällen 8 mars - 31 maj. (Lov 5/4, 26/4 & 10/5.)

Kostnad: 1650 kr

Anmälan: Med namn och adress till info@malinsvanholm.se

 

 

Varmt välkommen!

 

Om Suzana

 

Min första kontakt inom yogakulturen fick jag i Australien, då ett av mina största intressen är surfing. Yoga är ett bra komplement och mycket effektivt sätt att utveckla sin surfing på. Den första formen och den som fick mig förbli fast var Bikramyoga. Det är en mycket krävande form av yoga som utövas i 38-graders värme. I Australien praktiserade jag yoga frekvent och yoga blev därmed en stor del av mitt liv sedan dess.

 

Den yoga jag nu erbjuder är en form av hatha yoga. Ett flöde av både stillsamma och mer krävande positioner där syftet är att alla ska kunna delta oavsett bakgrund inom yoga.

 

När jag inte befinner mig på mattan kan ni träffa mig antingen på havet, bland kubanska rytmer, inne på gymmet eller på arbetet som hälsoutvecklare!

Yoga och dans med bas i Vaxholm - Malin Svanholm - Happydancing.se © 2014